Gloria Buzău s-a impus, în weekend, în derby-ul cu Bucovina Rădăuți

Duelul de la distanta dintre Gloria si Otelul, pentru promovarea in liga a ii-a, continua. Ros-albastrii au bifat inca o victorie, in weekend, in fata unui adversar implicat, de asemenea, in lupta pentru promovare. Elevii lui George Timis au trecut cu 2-0 de Bucovina Radauti, echipa antrenata de fostul international Dorin Goian.

Ciprian Petre și Răzvan Catană au fost, din nou, marcatorii de serviciu, pentru buzoieni, în ceea ce se anunța unul dintre cele mai dificile examene pentru Gloria. Buzoienii s-au impus, sîmbătă, în fața Bucovinei Rădăuți, echipă antrenată de fostul căpitan al naționalei, Dorin Goian. Roș-albaștrii au dominat un meci care se anunța mult mai dificil, în fața unei echipe care înainte de derby ocupa un onorant loc 3. Pentru Gloria au jucat Gurău- Androne, Ceaușel, Costin Pușcă, Drăguț, Petre, Lassana, Oprea și  Mădălin Pușcă. De remarcat și faptul că la partidă au asistat peste 1000 de spectatori.

Adversara Gloriei s-a impus acasă, cu 2-0 în fața celor de la CSM Roman.  Atît Gloria cît și Oțelul au acumulat cîte 26 de puncte, fiind singurele grupări neînvinse din serie.

Vecina de la sud a Gloriei, Metalul, s-a impus în derby-ul județean cu Rîmnicu Sărat. Deocamdată, însă, trupa antrenată de Vali Stan este departe de evoluțiile remarcabile ale sezonului trecut. Metalul ocupă, totuși, un loc10 care o ferește de grijile retrogradării

Articolul precedentIncendiu , la Nișcov. Focul a afectat și două anexe ale unui complex muzeal
Articolul următorMănuși de argint, pentru boxul buzoian