Un număr de 85 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în județul Buzău, dar și două noi decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Cele două decese sunt femei în vârstă de 75, respectiv 87 de ani. Ambele paciente aveau comorbidități și au fost transferate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, după confirmarea cu Sars-Cov-2.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 85 de cazuri noi de COVID-19, din care 16 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 3 în unități sanitare din alte județe. Cei 85 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între o lună și 83 de ani.

Conform DSP Buzău, numărul total de cazuri pozitive, de la începutul pandemiei din județul Buzău a ajuns la 6.260 persoane, din care 4.776 persoane fiind declarate vindecate și externate. Incidența cazurilor în ultimele 14 zile în județul Buzău este de 2,5 la mia de locuitori. 

De asemenea, 996 de persoane se află în carantină, iar 1.160 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat în județul Buzău de la începutul pandemiei, a ajuns la 160.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedent100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună
Articolul următorAmenajarea UPU Buzău a intrat în faza de proiectare