Coronavirusul a făcut noi victime la SCM Gloria Buzău, chair înaintea meciului din Cupa României cu FCSB, programat pentru luni, 30 noiembrie. Alte 13 noi cazuri pozitive au fost depistaste în lotul echipei de fotbal, 10 jucători şi 3 membri ai staff-ului tehnic. În aceste condiţii, partida din 16-imile Cupei României a fost anulată, echipa bucureşteană calificându-se în faza optimilor de finală la “masa verde”. 

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal” transmit cei de la SCM Gloria Buzău într-un comunicat de presă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPeste 200 de ordine de protecție emise în primele 10 luni ale anului 2020
Articolul următor„Culisele statului paralel” | CARACATIȚA uriașă din Sănătate, MAFIA medicamentelor și cum rămân bolnavii fără tratament