În data de 01 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție Râmnicelu, au identificat principalul bănuiți de comiterea unui furt de legume de pe un teren agricol. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Râmnicelu, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 28 aprilie – 01 mai a.c., bănuitul ar fi sustras de pe un teren agricol de pe raza localității Râmnicelu, usturoiul cultivat pe o suprafață de aproximativ 0,3 ha. Terenul aparține unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din aceeași localitate, care a estimat prejudiciul la 5000 de lei.

Față de bănuit a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”,  iar polițiștii continuă cercetările.

Dosar pentru furt a fost întocmit și în cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Merei. În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei l-au surprins în flagrant, imediat după ce a sustras usturoi de pe terenul unui bărbat de 34 de, din aceeași localitate.

 

Sursa: Realitatea de Buzau