Viscolul a trecut, dar problemele rămân. În întreaga regiune sunt încă localități nealimentate cu energie electrică. Mii de oameni nu au curent în gospodării. 

Avariile persistă de miercuri noapte, atunci când a început viscolul. La Buzău, vântul a bătut cu aproape 150 de km la oră și a făcut prăpăd în rețelele de electricitate.
În județ sunt încă 12 localități afectate parțial. Nu e curent la Valea Salciei, la Buda, Vâlcelele, Balta Albă, Ghergheasa. Probleme sunt și la Ulmeni, Merei, Țintești, Bisoca și Mânzălești.
Vineri, rămâne sub atenționate meteo cod galben zona de nord a județului Buzău. Până vineri  noapte,  la ora 23./00, aici sunt așteptate ninsori și vînt puternic care va viscoli omătul. Vântul va sufla cu 70 de km la oră și va reduce semnificativ vizibilitatea. In plus,  până în 8 februarie, la ora 02:00, întreaga ţară este sub incidenţa unei informări meteo de vânt puternic, care va prezenta intensificări temporare în estul şi sud-estul ţării, cu viteze, în general, de 45…55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberând zăpada. Iar până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopţilor.
Articolul precedent12 cetățeni chinezi, așteptați la Buzău. Odată ajunși, vor intra în carantină
Articolul următorGală ințesată cu vedete ale fotbalului autohton, la Buzău