Confruntare la stadion, între Ilie Stan și o parte a suporterilor care l-au contestat, în ultimele zile

Întâlnire de gradul 0, azi, între antrenorul Ilie Stan și o parte a galeriei Gloriei. Tehnicianul “i-a băgat în ședintă”, după ce mai mulți fani ai grupării buzoiene i-au reproșat diferite lucruri, via facebook. Azi, discuția s-a purtat departe de ochii presei, în tribunele stadionului, unde, la ceas de taină, Iliesta a ascultat și a răspuns doleanțelor fanilor. După dialogul cu suporterii, Stan a declarat că s-a simțit de-a dreptul hărțuit, așa că a preferat să discute tete-a-tete cu facțiunea prezentă pe Arena din Crâng.

Se pare că mărul Discordiei a fost mazilirea ex-căpitanului Ciprian Petre. Una dintre doleanțele fanilor a fost păstrarea doiarului în lot, însă  Iliesta nu s-a lăsat înduplecat, explicîndu-le contestatarilor că Petre nu face parte din planurile sale și că își asumă pe deplin răspunderea în legătură cu această decizie.

Chiar înainte de meetingul fani vs Ilie Stan, Ciprian Petre s-a antrenat singur, în complexul din Crâng. Fotbalistul mai are contract cu gruparea roș-albastră încă doi ani și se pare că nu este dispus să rezilieze înțelegerea, sau să accepte un post în organigrama secției de fotbal.

Articolul precedentJudețul Buzău, sub cod galben de vreme severă
Articolul următorAur pentru un pugilist buzoian, la Cupa României