SCM Gloria Buzău a anunțat că jucătorii aflați sub comanda lui Ilie Stan se vor reuni, luni, 11 ianuarie. Au fost deja puse la punct și cantonamentul premergător reluării Ligii a 2-a, dar și câteva partide amicale.

Pe 12 ianuarie va avea loc vizita medicală, după care vor urma câteva zile de antrenamente. Primul test pe care îl au jucătorii Buzăului va fi pe 16 ianuarie, cu echipa de Liga a 3-a, CSM Râmnicu Sărat. 

În perioada 18-29 ianuarie, SCM Gloria Buzău are programat un cantonament la Monteoru, unde vorr avea loc alte două meciuri amicale, potrivit SCM Gloria Buzău, în compania echipelor SC Oțelul Galați și Astra 2 Giurgiu.

Următoarelele partide de verificare în care Ilie Stan își va testa jucătorii au fost programate ulterior cantonamentului. Astfel, buzoienii vor mai disputa amicale cu Dacia Unirea Brăila (4 februarie), Foresta Suceava (6 februarie), CS Afumați (10 februarie). Mai e de stabilit un amical pentru ziua de 12 februarie, dar deocamdată Ilie Stan și stafful său nu au găsit încă o echipă disponibilă.

SCM Gloria Buzău este la mijlocul clasamentului, pe locul 11 din 14 partide, cu 21 de puncte.

Sursa: Realitatea de Buzau