Tenismanul Ilie Năstase şi preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău

Festivitatea de înmânare a titlurilor va avea loc pe 6 decembrie, într-o şedinţă solemnă extraordinară a Consiliului Judeţean (CJ), a anunţat preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Potrivit acestuia, marele tenisman Ilie Năstase are legături cu judeţul Buzău, o mare parte din copilărie petrecându-şi-o în zona Râmnicului Sărat. „Chiar dacă nu este diplomat de carieră, Ilie Năstase rămâne unul din principalii ambasadori ai sportului românesc, un ambasador al României, a avut talentul şi carisma în sânge. Pe vremea sa, echipa de tenis a României era o forţă mondială, un vis pe care am dori să-l mai trăim încă o dată”, a spus Neagu.

Preşedintele CJ Buzău a mai spus că un alt cetăţean de onoare va fi Valeriu Argăseală, preşedintele clubului Steaua.

Neagu a precizat că Valeriu Argăseală este din comuna Beceni, studiile liceale le-a terminat în municipiul Buzău, la Liceul economic, este preşedintele unui club fanion, Steaua, şi, de asemenea, a fost arbitru internaţional FIFA.

Articolul precedentVal de zile libere, în Decembrie !
Articolul următorAtenție șoferi! Restricții de circulație pe Calea Eroilor