Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin care școlile din municipiul Buzău și din 15 comune cu rate mari de îmbolnmăvire, de peste 7,5 cazuri de Cvovid la mia de locuitori, a fost retrasă.

Asta înseamnă că marți vor merge la școală toți copiii, cu excepția celor care învață în școlile în care consiliul de administrație a cerut Inspectoratului Școlar trecerea în online iar șefii din Învățământ au aprobat acest scenariu.

Astfel, în învățământ online rămân elevii de la 10 unități de învățământ pentru care s-a luat decizia de ase  trece în online de Consiliile de Administrație ale acestora în urma cazurilor apărute în ultimele ziel. Astfel, 8198 de elevi de la Școala numărul 11 din municipiul Buzău, Colegiul Mihai Eminescu, Școala gimnazială din Cozieni, Colegiul Național Pedagogic Spiru Haret, Liceul Tehnologic Rușețu, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău, Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu, Școala gimnazială Săpoca, Școala gimnazială Pănătău și Liceul Henri Coandă din Buzău. Alți elevi de la alte aproape 190 de clase ale altor unități de învățământ vor învăța online având câte cel puțin un caz confirmat la clasă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Lucian Isar, prietenul protejat al lui Florin Cîțu
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Miniștrii controversați din Guvernul Cioloș