Federația Română de Handbal a anunţat, duminică, în urma tragerii la sorţi, programul Cupei României la masculin, competiţie care debutează în 24 mai şi derulează Turneul Final Four în 29-30 mai. Competiţia va avea loc la Bucureşti, cu primul tur programat în 24 mai, în care vor fi angrenate echipe din Liga Naţională şi Liga I.

Din turul al doilea (optimi de finală) intră în competiţie şi echipele de pe primele cinci locuri în Liga Naţională, adică Dinamo Bucureşti, Potaissa Turda, HCDS Constanţa, Minaur Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Sferturile de finală ale Cupei României sunt programate în 27 mai, pentru ca Turneul Final Four să aibă loc în 29-30 mai.

În primul tur al Cupei României, HC Buzău va juca cu CS Politehnica Iași, iar, dacă se va califica, în turul 2 va juca cu învingătoarea meciului SCM Politehnica Timișoara – CSU Pitești. Învingătoarea din turul 2 va juca în sferturile de finală cu învingăroarea din meciul Dobrogea Sud Constanța și învingătoarea din turul 1, între Magnum Botoșani și Universitatea Craiova. 

Sursa: Realitatea de Buzau