HC Buzău n-a avut nicio şansă în meciul disputat sâmbătă seară, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, împotriva campioanei Dinamo, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Dinamo s-a impus la Buzău, scor 24-35 (15-17) și rămâne singura echipă din Liga Zimbrilor cu maxim de puncte după 10 etape. 

Cu un lot din care nu au lipsit jucători precum Sorhaindo, Gurbindo, Bannour, Humet ori Vali Ghionea, cea mai bună echipă din handbalul masculin românesc a întâmpinat, însă, o rezistenţă solidă în prima repriză din partea buzoienilor, în poarta cărora tânărul Eugen Crăciunescu a făcut adevărate minuni. Dinamo a condus cu 0-2, buzoienii marcând primul gol abia în minutul 4 și apoi au egalat la 2 prin Dumitrana. A fost ultima dată când cele două echjipe au fost la egalitate în acest meci.  Bucureștenii s-au desprins prima dată la 3 goluri în minutul 16, scor 6-9, iar în minutul 24 au avut 5 goluri avans, scor 10-15. În ultimele 6 minute ale primei reprize HC Buzău a marcat de 5 ori și a primit doar două goluri, reducând handicapul chiar la un gol cu 50 de secunde înaintea pauzei, scor 15-16, după un gol marcat de Milošević Vuk. Scorul după primele 30 de minute a fost stabilit de golul marcat de Nasralla în ultimele secunde. 

Din păcate, filmul s-a rupt după pauză, când echipa buzoiană nu a mai contat în joc. Dinamo s-a desprins la 16-20 în minutul 34. De la 20-23 în minutul 40, Buzăul n-a mai marcat niciun gol timp de 10 minute și dinamoviștii s-au distanțat la 10 goluri, scor 20-30. Dinamo s-a desprins şi la 11 goluri diferenţă, 23-34 și s-a terminat 24-35, iar HC Buzău, rămâne în continuare pe locul 8, dar mai are de trecut un hop, sâmbăta viitoare, la Minaur Baia Mare. 

HC Buzău: Crăciunescu, Manole – Dumitrana 5, Barros 5, Milosevic 5, Nosrati 3, Mironescu 2, Vojvodic 2, Oprea 1, Anton 1, Gheorghe, Bejinariu, Tălmaciu, Stroe, Carpiuc. Antrenor: Pero Milosevic.

Dinamo: Ghedbane, Lazăr – Dissinger 7, Racoțea 6, Negru 6, Bannour 4, Sorhaindo 2, Khairi 2, Dedu 2, Ghionea 2, Popa 1, Gurbindo 1, Gavriloaia 1, Shebib 1, Humet, Mousavi. Antrenor: Xavier Pascual.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCîțu, anunț important despre majorarea pensiilor și a alocațiilor: „În 2022, cu siguranță vor crește pensiile, alocațiile”
Articolul următorVeste excelentă! Vor fi reintroduse voucherele de vacanță. Vezi de când și unde pot fi folosite