Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au fost aşteptate de la Bucureşti în faţa Primăriei Buzău de conducătorii clubului în frunte cu conducerea Primăriei, principalul finanțator, precum şi de câţiva suporteri.

Fetele au făcut fotografii de grup, după care au fost invitate în sala de festivităţi a Palatului Comunal, unde, după discursurile de felicitare, au primit din partea autorităţilor şi a conducerii clubului flori şi obiecte promoţionale.

SCM Gloria Buzău s-a clasat pe locul 4 în Liga Florilor şi va juca în tururile preliminare ale EHF European league, sezonul 2021-2022.  

În 2020, echipa buzoiană a fost eliminată în ultimul tur preliminar chiar pe viitoarea câştigătoare a competiţiei, Nantes Atlantique, în faţa căreia a pierdut, în dublă manșă, la un singur gol.

În sezonul viitor multe dintre componentele actualului lot nu vor mai îmbrăca tricoul Gloriei din buzău, în schimb vor sosi mai multe handbaliste care în actualul sezon au jucat la echipe din liga Florilor. Printre acestea se numără: Alina Czeczi, Ljubica nenezic, Mădălina Zamfirescu, Bianca Tiron, toate venite de la HC Dunărea Brăila, Marta Batinovic, de la SCM Rm. Vâlcea. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau