FRF suspendă toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Pentru clubul buzoian de fotbal, vestea vine în cel mai nepotrivit moment. Gloria ar fi urmat să primească acasă, în retur, echipe cu nume, precum Rapid, Uta, FC Argeș sau Petrolul. Partidele nu se vor putea disputa nici măcar cu porțile închise. Inițial, meciurile ar fi trebuit să se joace cu o asistență maxima de 100 de persoane, incluzând aici forțele de ordine și staff-urile combatantelor

Din fericire, meciul  de handbal dintre Gloria și Minaur, programat azi, nu a fost anulat, astfel că Gloria are cel puțin șansa de a accede în final-four-ul Cupei României.

Articolul precedentÎncă o suspiciune de coronavirus la Buzău. O septuagenară aflată la izolare, transportată la spital
Articolul următorTalciocul buzoian, închis preventiv