Gloria Buzău a încheiat sezonul regulat din Liga a 2-a cu o remiză pe teren propriu cu ultima clasată, Pandurii Tg. Jiu. Echipa lui Ilie Stan a dominat clar meciul, dar a irosit cu nonșalanță ocaziile pe care le

-au avut. Gloria a deschis scorul în minutul 35, dar au fost egalați în minutul 82 și meciul s-a terminat 1-1 (1-0).

Gloria a avut o primă ocazie de gol în minutul 31. Iurcu s-a complicat în careul oaspeților și a reușit să-i paseze totuși lui Ciobanu, care a șutat mult peste poartă. În minutul 35  Iurcu a fost lansat în dreapta careului, cu o pasă trimisă de C. Petre, și a faultat de portar, iar centralul Valentin Porumbel a dictat penalty. Cosmin Tucaliuc a executat penalty-ul în dreapta, aproape în plasa laterală, și a deschis scorul. Poerarul Aldescu a sărit în partea opusă.

În minutul 43 putea fi 2-0, la centrarea lui Tucaliuc, dar Iurcu a trimis cu capul în brațele portarului și scorul a rămas 1-0 după primele 45 de minute de joc. 

Gloria a continuat să atace și în repriza a doua. în minutul 51 Ciobanu a intrat în careu și a șutat de la 8 metri în portar. Peste 3 minute Roșu a șutat de la 20 de metri, dar peste poartă. În minutul 72 Ciobanu a șutat de la 12 metri, dar pe lângă poartă. 

În minutul 82, la o fază care nu anunța nimic, Gabriel Dodoi a șutat senzațional de la circa 25 de metri ușor lateral dreapta, și l-a surprins pe Horeboiu 1-1!

Până la final Pandurii au apărat rezultatul, arâtând cu nu au fost întâmplătoare remizale cu ASU Poli Timișoara pe teren propriu și în deplasarea de la Aerostar Bacău, și au obținut încă un punct în meciul de la Buzău. 

SCM Gloria Buzău: Horeboiu – Poștoarcă, Vîrtej, Ghinga, Nedelea, Iul. Roșu (min. 86 Andronic), Ghe. Anton (min. 86 Perju), Cr. Ciobanu, Tucaliuc (min. 59 Pațurcă), Iurcu, Cip. Petre (min. 86 Chică-Roșă).

Gloria Buzău va încheia sezonul regulat pe locul 12, cu 26 de puncte, indiferent de rezultatele din ultima etapă, când buzoienii vor sta,

 

Sursa: Realitatea de Buzau