Nicio șansă, pentru Gloria Buzău, în confruntarea din Cupa României. Meciul încheiat în urmă cu câteva minute a fost dominat clar de echipa vicecampioană, și pe fondul unei riposte modeste a buzoienilor.

Elevii lui Costică Mersoiu n-au reușit să pătreze echilibrul decât câteva minute, steliștii reușind să se desprindă decisiv în minutul 40, atunci când reușeau eseul de 17 la 7. Fili Lomani & co n-au reușit să echilibreze meciul, oaspeții speculând fiecare greșală a Gloriei. Steaua și-a majorat avantajul succesiv, astfel că la 7-29, nici cel mai optimist dintre cei 100 de spectatori nu mai spera la vreun final fericit al meciului.

Gloria a avut, totuși, în al doilea mitan, o răzbucnire de orgoliu, reușind două eseuri, prea puțin pentru a a întoarce soarta partidei. La final, tabela arăta 36 la 19 pentru oaspeți, scor ce reflectă destul de fidel realitatea din teren.

Gloria va disputa următorul meci tot în Cupa României, cu Dinamo, în deplasare. Partida este programată pe 9 Noiembrie.

 

Articolul precedentAccident pe „Drumul morții” DN2- E85, la ieșire din Dumbrăveni, spre Buzău. Trei persoane rănite, traficul blocat
Articolul următorFarul stins de Gloria, la Buzău