SCM Gloria Buzău a încheiat cu 3 victorii turneul de la Sf. Gheorghe și se menține pe locul 4 în liga Florilor cu 3 etape înaintea finalului de campionat. După ce în primele două meciuri de la Sf. Gheorghe au obținut victoriile după ce au fost conduse la pauză, în meciul de astăzi, cu CSM Slatina, buzoiencele și-au luat un avans consistent încă de la pauză. Echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă a câștigat cu 35-26 (21-13) meciul cu CSM Slatina.

Primul sfert de oră l meciului a fost echilibrat, echipa din Slatina conducând în două rânduri pe tabela de marcaj, scor 3-4 în minutul 7 și 7-8 în minutul 14. În minutul 16, după 3 goluri marcat de Iuganu și unul de Mărginean, Gloria a trecut la conducere cu 3 goluri avans, scor 11-8. Până la pauză buzoiencele s-au distanțat la 8 goluri, scor 21-13.

În repriza a doua buzoiencele nu au mai forțat, dar au reușit să se impună la o diferență confortabilă, de 9 goluri, care îi consolidează locul 4 în clasament cu 3 etape îneintea finalului de sezon. 

Golurile echipei buzoiene au fost marcate de: Iuganu -9 goluri, Livrinikj -7, Subțirică-Iovănescu -5, Simion -3, Janjusevic -3, Rotaru -2, Stoleru -2, Mărginean -2, Moraru -1, Ilie -1. 

După 27 de etape, SCM Gloria Buzău ocupă locul 4 cu 50 de puncte, iar în ultimele 3 etape, la turneul de la București, mai au de jucat cu Minaur Baia mare, Gloria Bistrița și HC Dunărea Brăila. 

Sursa: Realitatea de Buzau