Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 3-0 în primul amical disputat în cantonamentul din Bulgaria. Echipa lui Adrian Mihalcea a trecut cu rezultat de neprezentare în fața celor de la PFC Dobrudzha Dobrich, penultima clasată (locul 17) în liga a doua din țara vecină după 17 etape.

În testul cu Dobrudzha, pentru Gloria Buzău au înscris nou-veniții Andrei Pandele (Unirea Constanța) și Joseph Godwin (UTA), în minutele 19, respectiv 39, iar rezultatul final a fost decis de execuția lui Valentin Munteanu, venită în minutul 80.

Gloria Buzău a început în formula: Denis Rusu – Bogdan Oteliţă, Daniel Vîrtej, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Andrei Pandele, Ariel Lopez, Răzvan Greu, Istvan Fulop, Andrei Blejdea, Joseph Godwin. Au mai jucat Relu Stoian, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Dinko Trebotic, Alexandru Boiciuc, Dudu, Pablo Gaitan, Kristi Marku, Alexandru Şuteu, Rareş Uţiu. Nu au fost utilizați Victor Angelov, Dragoş Lazăr şi Bogdan Brîncoveanu.

Gloria Buzău a desfășurat duminică, 5 februarie, al doilea meci amical din cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Bulgaria, la Nisipurile de Aur.

Trupa antrenată de Adrian Mihalcea a întâlnit echipa a doua a celor de la Spartak Varna, care joacă în liga a 3- a din Bulgaria și după 15 etape trecute din acest sezon ocupă locul 6 din 15 în seria ”Northeast”, pe care a învins-o tot cu 3-0 (2-0).

Gloria Buzău condus cu 2-0 la pauză în amicalul cu Spartac Varna II, după reușitele argentinianului Pablo Gaitan, din minutul 5, și brazilianului Sampaio Eduardo, în minutul 38. Scorul final a fost 3-0, după ce în partea secundă a întâlnirii a mai înscris Andrei Pandele, în minutul 71.

Adrian Mihalcea a început jocul în următoare formulă: Relu Stoian – Bogdan Oteliţă, Kamil Wiktorski, Kristi Marku, Robert Sălceanu, Dinko Trebotic, Pablo Gaitan, Răzvan Greu, Dudu, Viktor Angelov, Alexandru Boiciuc. Au mai jucat: Denis Rusu, Dragoş Horeboiu – Valentin Alexandru, Valentin Munteanu, Alexandru Şuteu, Dragoş Lazăr, Bogdan Brîncoveanu, Rareş Uţiu, Andrei Blejdea, Joseph Godwin, Daniel Vîrtej și Andrei Pandele. Ariel Lopez și Istvan Fulop nu au jucat.

Următorul adversar va fi Chernomorets Balchik, lider în seria ”Northeast” a ligii a treia. Partida este programată miercuri, 8 februarie. Ulterior buzoienii vor mai întâlni pe prim-divizionara Cherno More Varna.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentInstitutul GOLD: starea internă a partidelor și candidații la prezidențiale – Lupta pentru putere în PNL – Cine sunt cei trei prezidențiabili din partid
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET