SCM Gloria Buzău a jucat un nou meci de verificare, pe stadionul din Crâng, împotriva celor de la Foresta Suceava, ocupanta locului 2 în seria I a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Ilie Stan s-au impus cu 2-1 (1-1). 

După o serie de ratări la ambele porți, cea mai mare fiind semnată de Cristian Ciobanu, cu un șut din careu în bara transversală, sucevenii au deschis scorul oarecum contrar cursului jocului. În minutul 37, Marius Filip a profitat de o eroare în defensiva buzoiană, care a șutat de la 20 de metri central, direct în vinclul din stânga lui Stoian.

În minutul 41 Maxim Iurcu a șutat în diagonală, de la 22 de metri lateral stânga, cu boltă, la colțul lung, restabilind egalitatea. A doua repriză a fost controlată de buzoieni, dar Roșu și mai ales Ciobanu, în câteva rânduri, nu au reușit să aducă desprinderea Gloriei pe tabelă. Nou-venitul Cristian Poștoarcă a marcat golul victoriei în minutul 85, după o reluare din foarfecă de la 7 metri, după o centrare dintr-un corner de pe dreapta, la colțul scurt.

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pârvulescu, Ghinga, Perju, C. Toma – Balgiu, Pațurcă, Cr. Ciobanu, Andronic, Nedelea, Iurcu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: R. Șerban – Vîrtej, Poștoarcă, Socol, C-tin. Stoica, Chică-Roșă, Iul. Roșu. Au fost menajați: Horeboiu – Cl. Ionescu, Dr. Lazăr și Cip. Petre, în vreme ce accidentații Tucaliuc și Anton sunt așteptați să revină în scurt timp. Antrenor: Ilie Stan.

Astăzi, de la ora 12:00, la Cernica, Gloria Buzău va juca un nou amical, în compania celor de la CS Afumaţi, liderul seriei a III-a din Liga a 3-a, iar joi, de în Complexul Ghencea, de la ora, elevii lui Ilie Stan vor întâlni CSA Steaua, liderul seriei a IV-a din Liga a 3-a. 

foto: SCM Gloria Buzău

Sursa: Realitatea de Buzau