George Timiș a declinat o ofertă din golf, în iarnă, pentru a lupta pentru promovare cu Gloria

Promovarea în Liga a II-a cu Gloria a fost mai importantă decît banii arabilor, pentru George Timiș. Tehnicianul buzoian a fost ofertat, în iarnă, de o echipă din Arabia Saudită, țară în care activează atît tehnicieni, dar și fotbaliști cu nume.  George Timiș a refuzat din start orice negociere, preferînd să continue munca la clubul care l-a propulsat în fotbalul mare. Pentru antrenorul roș-albaștrilor, promovarea în B a fost mai importantă decît banii șeicilor.

Deși în percepția generală ligile saudite reprezintă doar un el-dorado pentru jucătorii pe final de carieră, cel puțin în Saudi Jameel, prima divizie, evoluează nume importante, precum Ahmed Musa, fostul atacant al lui Leicester City, Giovinco, Gomis, internaționalii brazilieni Giuliano și Carlos Eduardo sau românii Stanciu și Budescu.  Timiș nu a vrut să divulge în iarnă posibila mutare, dar a recunoscut, recent, într-o conferință de presă, că a fost ofertat.

Arabia Saudită este o destinație tot mai tentantă pentru tehnicienii români, în ultimii ani.  Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Laurențiu Reghecampf, Ion Marin, Costel Gîlcă sau Cosmin Olăroiu sunt doar cîteva dintre numele cu rezonanță care au stat pe băncile echipelor saudite.

Articolul precedentCompania de Apă se mută la hotel
Articolul următorNicio zi fără accidente pe E85