Modificare de ultim moment în programul celei de-a doua competiţii fotbalistice judeţene. Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a hotărât ca finala Cupei României – faza judeţeană, dintre Voinţa Lanurile, finalista ediţiei precedente şi SCM Gloria Buzău, noua campioană, să aibă loc miercurea viitoare, pe 27 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul “Olimpia” din Râmnicu Sărat.

Ultimul act al Cupei va fi precedat, de la ora 16.00, de un eveniment pe placul publicului local şi nu numai, o partidă de old-boys care va pune faţă în faţă foşti jucători care au evoluat de-a lungul timpului la Olimpia Râmnicu Sărat şi foşti jucători din campionatul judeţean.

Programarea evenimentului pe 27 Iunie aglomerează serios programul Gloriei. Gruparea buzoiană va disputa mîine primul meci al barajului, miercuri finala județeană a Cupei României, pentru a juca din nou, sîmbăta viitoare, cea de-a doua manșă a barajului de calificare în divizia C.

Ediția precedentă a fost cîștigată de FC Buzău, după un meci maraton, în compania Voinței Lanurile. Buzoienii s-au impus cu 3-2, după un gol venit în minutul 120.

Articolul precedentMarina Baboi, aur pentru SCM Gloria. Sprintera este dubla campioană balcanică
Articolul următorAccident provocat de un sofer baut, la Florica. 4 persoane au fost ranite