După pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale din preliminariile CM 2022, FCSB va trebui să plece de pe Arena Naţională pentru următoarele două meciuri pe teren propriu.

În luna octombrie, gazda echipei antrenate de Edy Iordănescu va fi stadionul ,,Gloria” din Buzău în perioada în care pe Arena Națională se va desfăşura cea mai mare competiţie de gaming din lume: Turneul ,,The International – Dota 2”. Echipele care evoluau aici au fost obligate să se mute pe alte stadioane.

Antrenorul Edy Iordănescu este cel care a ales Buzăul drept gazdă, fiind mulţumit de cum arată suprafaţa de joc. De altfel, acesta a fost principalul criteriu în momentul în care s-a luat hotărârea, astfel că FCSB va disputa în Crâng partidele cu CS Mioveni – 16 octombrie, ora 20.30, şi cu FC Argeş – 30 octombrie.

,,Luăm în calcul să jucăm acolo unde le este la îndemână şi suporterilor noştri. Ştiu că la Buzău sunt foarte mulţi suporteri de-ai noştri dar, repet, pe mine mă interesează în primul rând gazonul”, spunea zilele trecute antre­norul celor de la FCSB.

Sursa: Realitatea de Buzau