Au plecat șase jucători de la Gloria iar lista rămâne deschisă

Evoluția  sincopată  a Gloriei din turul campionatului a nemulțumit atât suflarea microbistilor buzoieni, cât și pe șefii de la clubul din Crang. Ultimele 10 zile au adus mai multe zvonuri legate de negocieri pentru rezilierea contractelor, astfel că șase componenți ai lotului sunt dați ca și plecați, de la Buzău.

Bourceanu, Chirițescu, Meira, Godin, Konate și Sana sunt primele șase nume, de pe lista preliminară, întocmită de comun acord, de Ilie Stan și conducerea Gloriei, listă care, conform zvonurilor, ar fi mult mai lungă. Se anunță un exod de la clubul roș-albastru, în contextul în care evoluțiile  din turul Ligii a 2-a au fost modeste.

Ilie Stan anunța, de altfel, o remaniere a lotului, încă de acum o lună. Înaintea partidei cu Petrolul, fostul internațional declara că în pauza de iarnă se va așeza la masa discuțiilor cu bașcanii de la Gloria, încercând să conceapă un plan de transferuri sustenabil pentru o eventuală promovare, în sezonul viitor.

Pe surse, alți șase fotbaliști ai Gloriei sunt pe picior de plecare.  Balauru, Cazan, Mihalache, Calu, Candrea și Enescu      se află pe lista numelor non-grata, în Crâng.

Deocamdată, Gloria nu a punctat la capitolul veniri. Zilele viitoare, sunt așteptate primele transferuri, la clubul buzoian.

Articolul precedentInvestiții masive, în infrastructura sportivă buzoiană
Articolul următorAlecu Vasile va ocupa scaunul de subprefect al județului Buzău