Noi cazuri pozitive la secţiile de fotbal şi handbal feminin ale SCM Gloria Buzău raportate în ultimele ore. Înaintea restanţei de astăzi, din Crâng (ora 14.00), cu Fotbal Comuna Recea, și câștigat de buzoieni cu 2-0, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, trei dintre membrii echipei fotbal, jucătorii Ciprian Petre şi Constantin Stoica şi maseurul Gheorghe Roșu, au fost depistaţi pozitiv.

“Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor trei a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, precizează clubul din Crâng prin intermediul unui comunicat. 

De asemenea, un caz pozitiv a fost depistat şi la secţia de handbal feminin. Este vorba de un membru al staff-ului tehnic, pe care clubul nu l-a nominalizat însă. Şi în acest caz, Gloria a transmis că a fost urmat protocolul, iar situaţia a fost comunicată atât DSP Buzău, cât şi Federaţiei Române de Handbal.

Echipa de handbal are de susținut în weekend meciul retur din Cupa European league cu Nantes meci care se va disputa fără public în Sala Sporturilor din Buzău. 

Sursa: Realitatea de Buzau