O tanara de 23 de ani si un septuagenar au decedat in accidentul petrecut in aceasta seara, pe DN2, la Posta Calnau

Tragedia s-a produs astă-seară, în afara localității Poșta Câlnău. În timp ce conducea un autoturism Vw Caddy pe drumul european E85, din direcţia Râmnicu Sărat către Buzău, un buzoian de 44 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism DACIA Break condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Ziduri, care ar fi ieșit cu masina de pe un drum de câmp şi ar fi încercat să intre pe un altul, din partea opusă.

În urma accidentului şoferul de 73 de ani a decedat iar o tânără de 23 de ani, din masina acestuia şi alte trei persoane de 57, 61 şi 65 de ani, din cealaltă mașină au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 73 de ani a fost declarat decedat după zeci de minute în care medicii s-au chinuit să îl resusciteze. O tânără de 23 de ani, pasageră în mașina septuagenarului, a murit câteva zeci de minute mai târziu, la spitalul din Buzău.

Traficul pe E85 a fost restricționat până la finalizarea cercetărilor. Cele două persoane decedate sunt din comuna Ziduri. Șoferul și pasagerii din Vw Caddy sunt din municipiul Buzău.

 

Articolul precedentAccident groaznic, pe DN2, la Posta Calnau
Articolul următorGloria s-a înclinat în fața Rapidului