Un accident teribil s-a produs duminică în jurul orei 3 dimineaţa, în zona localităţii Grăjdana, pe un drum judeţean cu multe curbe. În urma impactului, doi tineri și-au pierdut viața.

Victimele sunt trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 45 de ani, din comuna Tisău, care se întorceau acasă după o distracţie într-un club din municipiul Buzău.

La un moment dat, şoferul autoturismului BMW cu volan pe dreapta a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe sensul opus de mers şi, după coliziunea cu mai multe capete de pod şi un copac marginal, a fost proiectat într-o curte. Zgomotul produs de accident a scos multă lume din case.
În cei aproape 50 de metri parcurşi după impactul cu primul podeţ, autoturismul s-a dezmembrat iar resturi din caroserie s-au împrăştiat pe şosea. În urma impactului deosebit de violent, au murit pe loc şoferul, în vârstă de 28 de ani, şi pasagerul din stânga faţă, de 24 de ani.
Ei au fost descarceraţi cu greu dintre fiarele contorsionate.  Cel de-al treilea ocupant, un bărbat de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa către spitalul judeţean de urgenţă Buzău.
Pentru scoaterea autoturismului din curtea în care s-a răsturnat a fost nevoie de intervenţia unui buldoexcavator. Casa în peretele căruia s-a oprit BMW-ul este nelocuită. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Articolul precedentAccident mortal, lîngă Puiestii de Jos
Articolul următorTaximetrist înjunghiat, la Cilibia !