Centrul Militar Județean Buzău aduce la cunoștință celor interesați oferta educațională pentru cursul de formare a ofițerilor în activitate – filiera indirectă pentru anul de învățământ 2022-2023. Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (Academia Militară), prin Centrul de pregătire a cadrelor militare în domeniul educației fizice și sportului în armată, organizează concurs de admitere pentru cele patru locuri disponibile de ofițer specialitatea militară „Educație fizică”, în data de 26 septembrie 2022.

Criteriile specifice de recrutare a candidaților la cursurile de formare a ofițerilor în activitate, corespunzătoare surselor de proveniență prevăzute de statutul cadrelor militare, sunt: vârsta de cel mult 45 de ani împliniți, la data acordării gradului și numirii în funcție la finalizarea cursului de formare și să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior acreditate, cu diplomă de licență, în una dintre specializările/programele de studii „Educație fizică și sportivă” sau „Sport și performanță motrică”.

De asemenea, candidatul să aibă cel puțin trei ani de experiență în domeniul studiilor – candidații care provin din rândul personalului celorlalte instituții din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, personalului militar în rezervă sau al persoanelor civile.

Pentru înscriere, potențialii candidați se vor prezenta cu actul de identitate și diploma de licență, la sediul biroul informare-recrutare, termenul limită fiind 12 august 2022. În vederea obținerii tuturor informațiilor necesare (criterii generale și specifice de recrutare, număr de locuri, probe de selecție, bareme etc.), doritorii se pot adresa biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Buzău, situat în Bulevardul Unirii, nr. 140, în zilele lucrătoare de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.00-16.00 și marți între orele 10.00-18.00 dar și la telefon 0238-720 620. Detalii suplimentare se găsesc și pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naționale, unde candidații se pot înscrie online, după crearea unui cont de utilizator unic.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSchimbări majore propuse în învățământ. Cursurile să înceapă la ora 9:00, Religia devine Istoria religiilor
Articolul următorANAF a găsit milioane de lei diferenţă între sumele declarate de persoane fizice şi plata taxelor