Patron filmat într-un parc cum împinge un cărucior cu alimente cumpărate din supermarket, pentru că i s-a interzis accesul cu mașina, în Crîng

”O hotărâre aberantă și complet ilegală a Consiliului Local Buzău, ne-a adus în acest stadiu”. Așa își explică un afacerist buzoian, patron de restaurant din Parcul Crâng, un filmuleț în care apare împingând un cărucior plin cu alimente pe o alee proaspăt asfaltată.

Omul de afaceri, Gheorghe Vlase, ne sugerează că în acest fel vor face aprovizionarea angajații restaurantului patronat de el, după ce autoritățile locale au decis să interzică accesul autoturismelor în Parcul Crâng, după modernizarea aleilor.

Replica autorităților locale a venit prompt printr-o postare făcută de viceprimarul Sorin Apostu pe rețeaua de socializare Facebook . Acesta îl ironizează pe afaceristul Vlase, considerând gestul acestuia ca fiind un afront adus tuturor buzoienilor. „Domnul Vlase, ce ati făcut dumneavoastră prin postarea de pe Facebook cu mesaje urâte la adresa domnului primar este o imensă mizerie! Nu mă așteptam la o asemenea mitocănie cu bucătăreasa în papuci! Trebuie să înțelegeți ca au apus vremurile când spărgeați lacătul barierei pentru a vă parca autoturismul personal în fața podețului de acces pe insuliță. Trebuie să înțelegeți măcar în ultimul moment că buzoienii nu mai acceptă privilegiați nici în Crâng nici în oraș. Ori vă supuneți regulilor… ori pierdeți. Crângul nu este al lui Apostu, nu este al lui Vlase..ci este al oamenilor. Încă o dată…gestul dvs de a veni cu caruciorull furat de la Kaufland a fost mizerabil, in conditiile in care Primaria v-a oferit toate facilitatile pentru a functiona in conditii normale.”, i-a transmis viceprimarul Ionut Apostu lui Gheorghe Vlase.

În cursul zilei de vineri, muncitorii de la Urbis Serv au trasat cu vopsea albă cele două benzi, tur – retur, de pe Aleea Căprioarei.

Este vorba despre aleea dinspre patinoar, lungă de 600 de metri, pe care au acces numai bicicliștii. Poliția locală a instalat la intrarea pe Aleea Căprioarei o barieră, pentru blocarea mașinilor.

Accesul auto este permis doar dimineața între orele 06.00 și 09.00 pentru mașinile de aprovizionare, plus sâmbătă și duminică seară, câte zece mașini de local, atunci când sunt nunți sau botezuri.

Articolul precedentVictorie cu Tomitanii ! Gloria ca și scăpată de retrogradare
Articolul următorVIDEO | Stare de alertă, la Spitalul Județean ! Instituția medicală luată cu asalt !