O descoperire macabră a fost făcută pe 21 iulie 2013 pe o stradă din zona Spiru Haret.  Cadavrul unui bebeluş, acoperit cu cârpe murdare de sânge, a fost găsit în bena unei maşini parcate de o femeie care căuta peturi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă bebeluşul s-a născut viu, dacă s-a născut le termen şi dacă trăia în momentul în care a fost abandonat.
Medicii legişti au concluzionat că bebeluşul s-a născut sănătos, dar a fost ucis cu 3 înţepături în zona inimii, după care a fost abandonat.
La momentul respectiv, poliţiştii anunţau că au deja un cerc de suspecte, însă nici până astăzi nu au reuşit să dea de mama bebeluşului.
Periodic, criminaliştii susţineau că ancheta este în desfăşurare, iar eventualele informaţii legate de făptuitor nu pot fi făcute publice. În ultima vreme, însă, despre respectivul caz nu s-a mai vorbit deloc. Este foarte posibil ca şi dosarul de omor deschis de poliţişti să fi fost închis, iar şansele ca mama ucigaşă să fie găsită scad de la o zi la alta.
Articolul precedentAtenţionare Cod galben de ploi şi vijelii, pentru județul Buzău
Articolul următorO secundă de neatenție a făcut ca o femeie să sfârșească sub roțile trenului