Sportul Chiscani, lanterna roșie a seriei a II-a din Liga a 3-a, a fost aproape de o surpriză pe terenul revelației acestui sdezon, CSM Rm. Sărat. Echipa din Chiscanui a condus cu 1-0, dar a cedat în ultimele 10 minute. CSM Rm. Sărat a câștigat cu 2-1 (0-0) meciul care a contat pentru etapa a 11-a din seria a II-a a Ligii a 3-a.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu multe faze de poartă, dar fără ocazii mari de gol. Golurile au venit în ultimul sfert de oră al meciului, când s-a marcat de 3 ori.

Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 81, prin Valentin Stroe. După doar trei minute gazdele au egalat prin Andrei Cîmpeanu. În minutul 90+2 arbitrul le-a făcut cadou un penalty pe care l-a transformat Matei Constantinescu. 

Sportul Chiscani pute obține măcar un egal, având și una dintre cele mai mari ocazii de gol din meci, la scorul de 0-0. La o centrare de pe dreapta a lui Stroe, Tarozzi a reluat din apropiere la colțul scurt, dar portarul Mihăescu a scos în extremis.

CSM Rm. Sărat: Mihăescu -Pleșoiu, Cazan, Oprea, Roman, Grăjdan, D. Ioniță, Ignat, Ceaușel, Pasa, Tigoianu. Au mai jucat: Constantinescu, Cîmpeanu, Bălan, Mihalache, Tîrîlă.

Sportul Chiscani a jucat în formula: Tunea – Iordache, Dobrin, Chihaia, M. Pascu -S. Sima (min. 85 A. Dobre), F. Tarozzi (min. 60 Novac), V. Stroe, Giol – Bolozan (min. 70 G. Capbun), Buzatu.

CSM Rm. Sărat a urcat pe locul 3 în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Sportul Chiscani rămâne pe ultimul loc, cu 5 puncte după 11 etape. În etapa următoare CSM Rm. Sărat se va deplasa la Sporting Liești, iar Sportul Chiscani o va întâlni pe teren propriu pe Avântul Valea Mărului, un bun prilej de a scăpa de ultimul loc. 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Braila