CSM Râmnicu Sărat în meciurile amicale disputate până acum. În al patrulea test al verii, la sfârșitul săptămânii trecute, fotbaliştii râmniceni au întâlnit-o pe teren propriu pe fosta şi, probabil, viitoarea colegă de serie, Dinamo Bacău. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-3 (4-1). 

Ionuț Roman a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 17 metri, ușor lateral dreapta, iar jucătorul râmnicenilor a trimis pe colțul scurt, sub transversală. Tot Roman a marcat și pentru 2-0 cu un șut de la 15 metri, pe lângă portar, lângă bara din dreapta. Roman a marcat apoi pentru 3-0, cu un șut din interiorul careului, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă. Mădălin Socol a finalizat o acțiune pe partea dreaptă cu un șut din interiorul careului, pe colțul scurt, și a marcat pentru 4-0. Până la pauză oaspeții au reușit și ei să înscrie și scorul la pauză a fost 4-1. După pauză primii care au marcat au fost tot cei de la CSM Râmnicu Sărat, prin Matei Constantinescu, care a marcat de la 12 metri, ușor lateral stânga, trimițând mingea peste portar, la colțul lung, 5-1. Până la final, oaspeții au mai marcat de două ori și meciul s-a terminat cu scorul de 5-3 pentru râmniceni.

CSM Rm. Sărat a început amicalul cu Dinamo Bacău în formula Răpeanu – Oprea, Dr. Ceauşel, Dr. Ioniţă, Surugiu – Danciu, Ionescu – M. Constantinescu, I. Roman, Socol – Mateiciuc, pe parcurs fiind rulat tot lotul.

Fotbaliștii antrenați de Marius Tîrîlă, Mugurel Măndoiu și Ionuț Popa au parte în această săptămână de o pregătire centralizată cu două antrenamente pe zi (dimineata fizic si dupa-amiaza tehnico-tactic) la Râmnicu Sărat, acolo unde au parte de toate condițiile unei pregătiri cât mai bune și eficiente în vederea startului noului sezon al Ligii a 3-a. Râmnicenii vor încheia acest cantonament cu un nou joc de pregătire, sâmbătă, 6 august. pe stadionul „OLIMPIA” din Râmnicu Sarat atunci când, de la ora 11:00, vor întalni nou-promovata Unirea Braniștea.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau