Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Ea a fost găsită moartă în casă, conform primelor informații.

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus.

Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Cristina Țopescu (n. 4 iulie 1960, Oradea / d. 12 ianuarie 2020) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr. În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenționale” la Canal 33.

Jurnalista Ionela Arcanu, care a furnzat în premieră informația extrem de tristă la Realitatea Plus, a scris pe Facebook: „Surse:Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Nu avea urme de violență, se fac cercetări la fața locului”.

Tatăl Cristinei Țopescu, fostu comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit cu mai puțin de doi ani în urmă, pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență, cu o săptămână înainte de deces, la Spitalul Elias. Inima sa a cedat după șapte zile și cronicarul a suferit un stop cardio-respirator iresuscitabil.

 

Articolul precedentApartament în flăcări, la Râmnicu-Sărat
Articolul următorCorpul de Control al ministrului Educației, verificări la Hasdeu