Prefectura Buzău va avea echipă completă după ce astăzi s-au numit cei doi subprefecți si a fost eliberată din funcție și Boloș Marieta, care a fost numită în funcție de Guvernul Cîțu, cu susținerea PNL Daniel Țiclea (PNL) rămâne în funcția de prefect al județului Buzău

În ședința de astăzi a Guvernului s-a aprobat hotărârea privind eliberarea doamnei Boloș Marieta din funcţia de subprefect al județului Buzău, cea care fusese numită în funcție pe 3 martie 2021. Celălalt post de subprefect al județului Buzău era vacant după ce Viorel Holban a demisionat din funcție în decembrie anul trecut.

Tot astăzi s-au emis și hotărârile privind numirile în funcțiile de subprefecți ai județului Buzău pentru Cristea Constantin și Ilie Mihail-Gabriel, ambii susținuți de PSD. Ilie Mihail Gabriel este militar de carieră și este propunerea organizației PSD din Râmnicu Sărat, iar Constantin Cristea, administratorul public al comunei Vernești.

Constantin Cristea are 34 de ani și a fost consilier la cabinetul secretarului de stat al Ministerului Transporturilor în guvernarea PSD. El este licențiat în științe juridice la Universitatea Dimitrie Cantemir.

Ilie Mihail-Gabriel a fost comisar-șef la Serviciul Județean Anticorupție de la Buzău, de unde s-a pensionat zilele trecute.  

Sursa: Realitatea de Buzau