Acasă Actual Ceainărie deschisă de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Produsele comercializate, aduse de la...

Ceainărie deschisă de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Produsele comercializate, aduse de la Muntele Athos

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a deschis joi o ceainarie culturală in vecinătatea Catedralei „Înălțarea Domnului” din Buzău.

Lucrările de amenajare a ceainăriei au fost efectuate în cursul acestui an, prin Sectorul Social-filantropic și misionar al Eparhiei.

”La slujba religioasă au participat consilieri și inspectori eparhiali, reprezentanți ai Armatei, ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Jandarmeriei, precum și alți invitați care s-au putut bucura de produsele noii ceainării”, anunță site-ul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Ceainăria Culturală este un proiect unic la nivelul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, oferind o gamă variată de ceaiuri, cafea, sucuri, prăjituri și diferite produse naturale, de la măsline, ulei de măsline, miere, dulceață, ceaiuri, siropuri etc., realizate în Sfântul Munte Athos, la Mănăstirea Vatoped, dar și de structuri de economie socială.

Situată pe strada Aleea Episcopiei din municipiul Buzău, ceainăria va fi deschisă zilnic, între orele 7:00 și 19:00.

Prin acest proiect, Biserica locală vine în întâmpinarea celor care doresc să-și petreacă timpul într-un loc liniștit și relaxant, citind o carte, în timp ce beau un ceai aromat.

Articolul precedentPericol în centrul Buzăului. Trei tineri au fost tâlhăriți într-un parc
Articolul următorGicacaloria, la preț întreg. Subvenția de la guvern este incertă