Mai mulți polițiști din Buzău au fost bătuți de un fost coleg. Acesta i-a îmbrâncit și i-a lovit atunci când au încercat să-l imobilizeze. Scena s-a petrecut sub privirile fiului său de doar 12 ani, care transmitea totul live pe TikTok. Polițiștii au descins în apartamentul fostului coleg după ce mama lui ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, potrivit Realitatea Plus. 

Episodul violent a avut loc într-o scară de bloc din Buzău. Mama fostului polițist ar fi încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile după ce ar fi fost agresată verbal de fiul și de nepotul ei.

„În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie. La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale. Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi. Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire și alte violențe. Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003, precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat emiterea unui astfel de ordin. De asemenea, se analizează împreună cu Parchetul dacă sunt întrunite elementele constitutive infracțiunii de ultraj„, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sursa: Realitatea de Buzau