Campioana Buzăului lăsată fără loc de muncă. A transmis un mesaj emoționant

Steluța Duță, pugilista care a scris istorie în boxul feminin românesc, a rămas fără locul de muncă de la SCM Gloria Buzău, după ce consilierii municipali au votat pentru desființarea secției.

Multipla campioană, care a crescut la casa de copii, a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

„Am crezut cand am inceput boxul, ca viata mea s-a schimbat cu adevarat, dar m-am inselat, Am intrat intr-o lume mai pregatita, mai frumos imbracata, dar cu mai putin suflet. De aproape 18 ani, de cand reprezint Romania(de fapt Buzaul), pe cateva continente, am tot sperat ca prin activit
atea si prin rezultatele mele, pot face lumea mai buna si mai recunoscatoare, fata de mine si de semenii mei. Din Odesa(Ucraina), unde ma aflu acum sa reprezint Buzaul, aflu ca acestia m-au concediat din lipsa de rezultate si activitate. Doresc cu aceasta ocazie sa recapitulez(atat pentru cunoscatori cat si pentru necunoscatori), palmaresul acelui ,,copil al strazii”, asa cum ma rasfata mai marii orasului Buzau:
– de 17 ori campioana Romaniei, la senioare,
–de 16 ori, castigatoare a Cupei Romaniei,
-de 3 ori, campioana a Uniunii Europene, la sinioare,
-de 3 ori campioana a Europei, la senioare,
-de 3 ori, vicecampioana mondiala, la senioare,
-Maestru Emerit al sportului,
-Antrenoare de box,
– Cetatean de Onoare al Municipiului Buzau.
Am primit pentru toate acestea o locuinta cu chirie(pe care n-o pot cumpara), un post de antrenoare la fete, la Gloria Buzau, pe care prin bunavointa
consilierilor municipali ai PSD, l-am pierdut(inclusiv angajarea ca antrenoare) si am ajuns exact unde eram acum 18 ani. Dupa cum ma stiti, lipsita de aparare, nu am voie sa acuz pe nimeni, ma rog in continuare sa-i tina domnul sanatosi pe parintii mei si pe antrenorul de la lot–singurii care s-au ocupat de mine, in aceasta perioada. Cei doi antrenori. Voicilas Constantin si Adrian Lacatus!”, a scris Steluța Duță pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentBărbat găsit mort, în scara unui bloc
Articolul următorGloria, debut cu dreptul, în Liga a II-a