O buzoiancă de 24 de ani a fost ucisă, de iubitul ei, în Spania. Cuplul de români avea două fetițe

Cristina, care ar fi împlinit 25 de ani pe 15 iulie, și iubitul ei locuiau într-o casă de pe strada Méndez Núñez din orașul Lepe (provincia Huelva), împeună cu fratele acestuia și cu soția sa,

Anul acesta, pe 17 iunie, Cristina depusese o plângere împotriva partenerului său, privind violența domestică, la Comandamentul Gărzii Civile din oraș.

Dar, deși Curtea din Ayamonte a dat o ordin de protecție, prin care îi interzicea acestuia să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea, sâmbăta dimineață, pe 7 iulie, în jurul orei 08.30, când cumnatul Cristinei și soția acestuia erau plecați la serviciu, D.V. a intrat în casă și, după o ceartă izbucnită între cei doi, a înjunghiat-o mortal.

O vecină care a auzit scandalul, în momentul în care a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, l-a văzut pe bărbat urcându-se în mașină și demarând în grabă cu mașina fratelui său, el neavând nici mașină și nici permis de conducere.

Imediat, grija agenților de la Garda Civilă a fost să le scoată din casă pe fetele Cristinei, fără ca acestea să-și dea seama de ceea ce s-a întâmplat. Au fost duse în casa unei vecine, spunându-le că mama lor este la muncă  și că urma să le ducă la plajă când se întoarce

Primul ministru spaniol, Pedro Sanchez, a postat un mesaj pe twitter,  prin care își exprimă solidaritatea față de familia Cristinei.

Articolul precedentCum erau vacanțele comuniste
Articolul următorScene de groază, la Școala 11. O fetița a rămas agățată în gard, cu un fier înfipt în mînă