Un tânăr de 24 de ani, din Buzău, a fost răpus de infecția cu noul coronavirus. Organismul buzoianului, slăbit de multiple alte afecțiuni, a cedat după ce tânărul s-a infectat cu SARS CoV-2.

Potrivit autorităților de sănătate publică, tânărul buzoian a fost confirmat cu COVID-19 pe baza unui test rapid antigen efectuat de un echipaj al SAJ Buzău în 12 noiembrie 2021. Pacientul a fost internat la Spitalul Județean dar cum starea sa era foarte gravă a fost transferat la un spital din București. În ciuda eforturilor medicilor, buzoianul nu a mai putut fi salvat. În doar o săptămână de la diagnosticare acesta a decedat.

Pacient în vârstă de 24 ani din Buzău este testat și confirmat cu SARS CoV-2 pe baza unui test rapid antigen efectuat de un echipaj al SAJ Buzău în 12.11.2021.Se prezintă la SJU Buzău de unde este transferat pe sectia ATI a Spitalul de Nefrologie Carol Davial București în 16.11.2021, în stare gravă. Evoluția clinică este nefavorabilă astfel că în 18.11.2021 pacientul a  decedat. Comorbidități: BPOC, insuficiență renală cronică, ulcer gastric acut cu hemoragie, tetraplegie spastică, scolioză prin anomalie toracică”, transmite DSP Buzău. 

Duminică, 21 noiembrie a.c., mai sunt raportate alte 3 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus cu vârste de 69 ani, 78 ani și 86 ani.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 34 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus – COVID-19. Pacienții au vârste cuprinse între 3 și 74 de ani.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentFoto: Accident cu trei tineri răniți pe DN10
Articolul următorGropile ilegale care ar fi trebuit închise de ani buni