Poliţiştii au pregătit o surpriză unuia dintre elevii buzoieni proaspăt admişi la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. L-au felicitat pentru rezultatul concursului de admitere şi l-au încurajat în frumoasa provocare ce îl aşteaptă.

”Astăzi, l-am reîntâlnit pe Răzvan, unul dintre elevii buzoieni care tocmai a primit rezultatul tuturor etapelor concursului de admitere la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Rezultatul a fost cel mult aşteptat şi pentru care a muncit în mod consecvent, cu determinare, cu seriozitate: mâine pleacă la Băneasa, pentru cazarmare, cum obişnuim noi să spunem. 

Este un pic emoţionat, puţin îngrijorat de faptul că este contratimp, dar mândru şi fericit că urmează anii de studiu pentru a deveni ceea ce şi-a dorit – POLIŢIST!

Pentru că până mâine mai este puţin, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău i-a făcut o surpriză şi, printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, i-a pregătit deja bagajul de care va avea nevoie, să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început. Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: “Curaj – Lege – Onoare!”

Cu nostalgia unui parteneriat consolidat timp de ani buni, care se pare că este drumul spre reuşită, reprezentanţii Biroului Siguranţă Şcolară au ţinut să strângă mâna lui Răzvan, să îi transmită personal faptul că îi apreciem perseverenţa, reuşita, pasiunea, devotamentul şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Răzvan! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte! 

Indiferent ce parte a ţării se va bucura de serviciul tău poliţienesc, la finalul anilor de studiu, te așteptăm cu drag și cu încredere în Marea familie a Poliției Române” au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentArestați pentru lipsire de libertate a unor minori și supunerea loc la muncă forțată
Articolul următorDoi agenți de pază depistați dormind în timpul serviciului, iar un altul se afla sub influența alcoolului