În intervalul 10 decembrie, ora 18:00 – 11 decembrie, ora 18:00, în nordul Olteniei și al Munteniei, sud-vestul Moldovei se anunță ploi importante cantitativ, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m sunt așteptate ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului și viscol.

În nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sud-vestul Moldovei, cu precădere în zona subcarpatică și la altitudini mai mici de 1700 m, vor predomina ploile. Acestea vor fi importante cantitativ și se vor acumula peste 35-40 l/mp și pe arii restrânse 50-70 l/mp.

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în general la altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune un strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 80-90 km/h și temporar va fi viscol ce va determina scăderea vizibilității.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO
Articolul următorAlte 61 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în Buzău