FC Buzău a încheiat actualul sezon de Liga a 2-a cu o înfrângere la scor de neprezentare în deplasarea de la Unirea Dej, după un meci în care aproape nu au contat în faza ofensivă, iar în apărare au lăsat prea lejer echipa gazdelor să se desfășoare. Unirea Dej s-a impus cu 3-0 (2-0) în ultimul meci din acest sezon al Ligii a 2-a.

În primul sfert de oră ambele echipe s-au tatonat, miza partidei fiind doar una de palmares, rezultatul nemaicontând la clasamentul final. În minutul 16 Cârstocea a șutat din afara careului, dar prea slab pentru a-l învinge pe portarul gazdelor, iar în minutul 21, șutul lui Gaitan de la 17 metri, ușor lateral dreapta, a trecut pe lângă bara din stânga.

În minutul 26 Angelo Cocian a  șutat cu dreptul de la 25 de metri ușor lateral stânga, la colțul lung, mingea a lovit bara și a intrat în plasa porții lui Cristian Avram, 1-0. 

În minutul 31, pe un contraatac, Chică-Roșă a pasat în dreapta lui Alin Manea, care a pătruns până la marginea careului și a șutat spre poartă, dar a mingea a întâlnit piciorul unui fundaș al gazdelor și a ieșit în corner.  În minutul 39 Manea a centrat de pe dreapta, iar Gaitan a reluat cu capul de la 9 metri, însă în brațele portarului Răilean. 

În minutul 40 Bogdan a aruncat de la margine, din propria jumătate de teren, până la Militaru, care a trimis în față pentru Alex Pop, iar acesta a pătruns până în careu, de unde a pasat la 7 metri în fața porții pentru Angelo Cocian, care a marcat pentru 2-0, scor care s-a înregistrat și la finalul primei reprize.

În minutul 49, Manea a pătruns pe dreapta și a centrat în centru careului, dar Chică-Roșă s-a încurcat în minge și a pierdut posesia, iar faza s-a încheiat cu un fault în atac. În minutul 51 Pațurcă a intrat în careu, dar șutul său a fost respins cu piciorul de portarul gazdelor. În minutul 58, Cocian a centrat de pe stânga, la bara a doua, Militaru a reluat din 6 metri, portarul Stoian a scos de pe linia porțiiși mingea a ajuns în piciorul aceluiași jucător al gazdelor și a ieșit în aut de poartă. 

În minutul 83, gazdele au ieșit din apărare cu o pasă în adâncime, Vîrtej a ratat intervenția, iar Alexandru Pop a scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu, a trecut de portarul Avram și a rămas singur cu poarta goală marcând din 2 metri, 3-0. 

Unirea Dej: Railean ( min. 85 Papp) – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț (min. 85 Peter), Kereki, Ad. Pop (min. 85 Manole), Militaru (min. 74 Chira), Cocian (min. 69 Frăsineanu), Bogdan, Al. Pop.

FC Buzău: Cr. Avram – Oteliță (69 Lopez), M. Keita, Vîrtej, Tud. Oltean, Trebotic, Cârstocea (min. 37 Pațurcă), Gaitan, A. Manea (min. 69 Munteanu), Chică Roșă, Cr. Ciobanu (min. 37 Burlacu)

FC Buzău termină pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului, cu 44 de puncte, cu unul mai mult decât Unirea Dej, care a terminst pe locul 2. 
Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentvideo: Cercetați penal pentru furtul a circa 500 metri de cabluri de la rețeaua de telecomunicații
Articolul următorFoto: Accident rutier în comuna Smeieni