Bărbatul de 35 de ani care a fost reţinut miercuri pentru lovire sau alte violenţe a fost pus joi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul trebuie să se prezinte la poliţie de fiecare dată când este chemat.

Bogdan Toma a fost reţinut miercuri, 7 august 2019, în urma administrării materialului probator şi a unei percheziţii domiciliare. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 19 spre 20 mai, bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii.

A doua zi, agresorul de la hotel a fost bătut cu bestialitate de trei tineri în incinta barului „Garofiţa” din Buzău. Bogdan Toma zis „Tomiţă” a ajuns la spital cu multiple leziuni. Agresorii săi au ajuns în arest, unde se află şi astăzi, fiind judecaţi pentru tentativă de omor. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a lui Bogdan Toma.

Articolul precedentBuzoieni loviți de fulger, la Sarmisegetusa !
Articolul următorPolițist buzoian, mort într-un accident cumplit la Brașov