Cea de-a doua manșă a barajului de promovare în Divizia C, dintre Gloria Buzău și Pescărușul Sarichioi, se va disputa, în cele din urmă, în nocturnă. Inițial, partida trebuia să se joace de la ora 18, dar, în urma negocierilor dintre reprezentanții AJF Buzău și omologii acestora din Tulcea, cele două părți au convenit ca întîlnirea de sîmbătă să fie reprogramată de la ora 20. Odată cu schimbarea orei de joc, reprezentanții clubului buzoian speră ca numărul celor prezenți pe arena din Crîng să fie mai mare decît la meciurile din sezonul regulat.

În tur, Gloria s-a impus lejer, cu 3-0, pe terenul celor din Sarichioi. Pentru roș-albaștri au marcat Cîmpeanu (de două ori) și Bobe.

Mîine, pe stadionul Olimpia din Rîmnicu-Sărat, Gloria va juca în finala județeană a Cupei României, cu Voința Lanurile. Partida va începe la 17.45 și va fi precedată de un meci de old-boys.

Articolul precedentApa fantanilor din judet, nesigura pentru populatie. Contine nitriți, amoniu, nitrați, bacili coli, E-coli, și enterococi
Articolul următorTricolorul, arborat pe Vîrful Penteleu, de Ziua Drapelului