Șoferul vinovat de tragedia de la Bâlhacu avea permisul reținut pentru conducere sub influența alcoolului, chiar de către polițiștii buzoieni

Șoferul vrîncean, vinovat de producerea accidentului de la Bâlhacu are un trecut promiscuu, cel puțin în ceea ce privește comportamentul la volan. În luna februarie, Viorel Lințeanu a fost prins băut la volan  de către polițiștii buzoieni, la un control de rutină. Ulterior, fostul polițist a contestat procesul verbal, la Judecătoria Rm.Sărat, obținînd un certificat de grefă, în baza căruia și-a recuperat permisul de conducere, pînă la audierea definitivă a cauzei.

Luni noapte, un microbuz plin cu pasageri, la volanul căruia se afla Viorel Lințeanu, a fost lovit de un tren Interregio, accidentul soldîndu-se cu patru morți și mai mulți răniți. Polițiștii au stabilit că vina îi aparține șoferului autovehicolului, pe fondul nerespectării regulilor privind trecerea la nivel cu cale ferată. Practic, șoferul microbuzului a ignorat atît barierele lăsate, cît și semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Articolul precedentElevii de la Pedagogic atrag atenţia asupra faptului că oraşul este blocat şi poluat de maşini
Articolul următorVideo Incendiu în apropiere de Piața Centrală