Adrian Oprea zis „Tyson” își va petrece sărbătorile în arest după ce polițiștii au descoperit că deținea ilegal o armă de foc automată și zeci de cartușe aferente.

După perchezițiile de joi, 17 decembrie, au descins din nou la Vadu Pașii, după ce obținuseră indicii că unul dintre suspecți a avut grijă să-și facă nevăzută arma de foc. La perchezițiile de joi, polițiștii găsiseră doar cartușe.

Inițial, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 60 de cartușe, muniție letală deţinută ilegal. Au fost reținuți pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 26 și 36 de ani, din Vadu Pașii, respectiv Mărăcineni.

La 24 de ore după reținerea lui Adrian Oprea și a lui Marius Nichițelea, în urma audierilor, anchetatorii au aflat informații despre locul în care a fost ascunsă arma de foc căreia i se potrivea o parte din muniția găsită cu o zi înainte. Acestea fuseseră îngropate în cimitirul din Vadu Pașii cu o zi înaintea perchezițiilor.

Cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că arma și muniția aferentă i-ar aparține lui Adrian Oprea din Vadu Pașii. Astfel, în urma probatoriului administrat, instanța a emis vineri pe numele tânărului de 26 de ani, din Vadu Pașii, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Față de bărbatul de 36 de ani, din Mărăcineni a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor cercetate”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Adrian Oprea și Marius Nichițelea sunt personaje cunoscute în lumea interlopă din Buzău, care de-a lungul vremii au avut de a face cu poliția pentru infracțiuni cu violență.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentScandal cu agenții de pază din Shopping City Buzău
Articolul următorForțe proaspete la IJJ Buzău