Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut ieri, 7 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Buzău, pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de Judecătoria Buzău, prin care îi era interzis să se apropie de mama sa și de locuința acesteia la o distanță mai mică de 200 de metri.

Polițiștii au fost sesizați în seara zilei de 6 iunie a.c. de către o femeie de 54 de ani, cu privire la faptul că fiul ei a încălcat prevederile ordinului de protecție, deplasându-se la locuința acesteia fără a avea un motiv întemeiat.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de miercuri, 7 iunie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, iar astăzi instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, violență în familie și nerespectarea hotărârii judecătorești privind ordinul de protecție.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPrincipalele repere ale activităţilor desfăşurate de IPJ Buzău în primele 5 luni ale anului
Articolul următorActivităţi de verificare a transportului cu material lemnos desfășurate de polițiștii Secției de poliție rurală Beceni