În ziua de 9 noiembrie  a.c, polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, în urma activităților specifice desfășurate au identificat principalul bănuit de comiterea unui furtul unei biciclete.

Întrucât partea vătămată, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Mânzăleşti, bănuia de săvârşirea faptei pe un tânăr în vârstă de 30 ani, din Ulmeni, a luat legătura cu acesta, constatând că bicicleta era la tânărul respectiv.

Bănuitul a restituit bicicleta bărbatului din Mânzăleşti, însă întâlnirea a generat un conflict spontan. În acest contex, proprietarul bicicletei l-ar fi agresat pe bănuit, ulterior bărbatul din Mânzăleşti fiind la rândul său agresat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul, în aceeaşi zi, tânărul din Ulmeni ar fi profitat că poarta era neasigurată şi ar fi intrat în curtea locuinţei bărbatului din Mânzăleşti, de unde ar fi sustras o bicicletă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat şi lovire sau alte violenţe, iar în urma administrării materialului probator, pe bază de ordonanţă, poliţiştii l-au reţinut pe bănuit pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi instanța a emis pe numele bănuitului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentLidia Buble, audiată de DIICOT – Cântăreața a fost interceptată în momentul în care voia să dea mită
Articolul următorPolițiștii rutieri din cadrul IPJ Buzău au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale și au reţinut 14 permise de conducere