Un bărbat din Cochirleanca, de 61 de ani, arestat pentru 30 de zile după ce a incendiat garajul unui vecin. Între cei doi era o stare conflictuală mai veche. Cei doi bărbați au ajuns în fața magistraților după ce bărbatul de 61 de ani l-ar fi agresat pe vecinul său, un localnic de 69 de ani, iar acesta din urmă s-a adresat oamenilor legii, ajungându-se la judecată. Bărbatul de 61 de ani a încercat să îl convingă să renunțe la plângerea împotriva sa, dar a fost refuzat și a decis să se răzbune pe vecinul său. 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Ziduri l-au identificat și reţinut pe bărbatul de 61 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

”În data de 18 noiembrie a.c., polițiștii și pompierii au fost sesizați de un bărbat de 69 de ani, din Cochirleanca, despre faptul că la o anexă din curtea locuinței s-a produs un incendiu. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Cochirleanca, ar fi incendiat garajul persoanei vătămate, în care se afla și un autoturism. În urma incendiului nu au rezultat victime iar incendiul nu s-a extins la alte proprietăți” a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

În urma administrării materialului probator, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonaţă pnetru 24 de ore, iar în data de 19 noiembrie a.c. insanţa a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Buzau