Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a răspuns apelului lansat de Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină, care se confruntă cu o criză în ceea ce priveşte rezervele de sânge, pe fondul solicitărilor tot mai mari din ultima perioadă.

Astfel, săptămâna trecută, aproximativ 40 de poliţişti din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi au donat sânge, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă.

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.  

Gestul poliţiştilor buzoieni vine ca un îndemn la adresa comunităţii, de a se alătura cu empatie semenilor aflaţi în nevoie.

Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă în pandemie şi de aceea este bine  să donăm dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBilanț coronavirus 18 octombrie: 10.141 cazuri noi de persoane infectate cu COVID în ultimele 24 de ore
Articolul următorToate unitățile de învățământ din municipiul Buzău și din 15 comune trec de mâine în sistem online