Trenul IR 1575 al companiei CFR Călători, care ar fi trebuit să facă 3 ore și 33 de minute de la București până la Galați, a ajuns la destinație cu o întârziere de 148 de minute.

Trenul ar fi trebuit să plece astăzi, 31 mai, la ora 13.11 din București Nord și ar fi trebuit să sosească la ora 16.44 în Gara Galați. Dar nici plecarea, nici sosirea nu s-a făcut la timp. 

Conform unei gălățence aflate în trenul respectiv, „plecarea din București a întârziat vreo oră, pentru că nu a avut locomotivă. La Cilibia am așteptat încă vreo oră și ceva, pentru că s-a stricat locomotiva. La ora 18,20, când ar fi trebuit deja să ajungem în Galați de aproape trei ore, abia trecuserăm de Făurei”.

Conform aplicației „Trenul Meu” de pe site-ul CFR Călători, trenul IR 1575 a plecat din Gara București Nord cu 39 de minute mai târziu față de ora programată. La Ploiești Sud, întârzierea se făcuse deja de 54 de minute, iar între Buzău și Făurei urcase deja la 144 de minute, după ce la Cilibia locomotiva s-a defectat și a fost înlocuită. În Brăila, întârzierea se făcuse de 148 de minute, iar în Gara Galați a ajuns cu 147 minute întârziere, la ora 19.11. 

 

Articolul precedentMicrobuze electrice pentru 61 de școli și grădinițe din județul Buzău
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET