Inspectoratul de Poliție Județean Buzău organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 6 posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care trei de ofițer și trei de agenți de poliție. Astfel, sunt scoase la concurs 2 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar, 1 post de ofițer de poliție și 3 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând adresa https://politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi- scoase-la-concurs.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău sunt scoase la concurs 16 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor.
Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: acțiuni speciale; cercetarea și prevenirea criminalității; comunicații și informatică; investigarea criminalității economice; investigații criminale; ordine publică; rutieră; siguranță școlară.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, tot până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. De asemenea, informații despre toate concursurile de trecere în corpul ofițerilor la nivel național, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând adresa https://politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi- scoase-la-concurs.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPremierul interimar Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să respecte regulile de sărbători: ”Este doar un gest simplu de resposabilitate”
Articolul următor21 decembrie: 2.489 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2